Friday, February 24, 2012

mStar Online : Pelajar Tahun Akhir Program Pengajian Media UiTM Melaka Anjur Pameran Komunikasi Islam

mStar Online : Pelajar Tahun Akhir Program Pengajian Media UiTM Melaka Anjur Pameran Komunikasi Islam

Abang ajak ibu pi sini. InsyaAllah ibu akan pi tengok projek abang & group. Ibu kena pi hari Ahad, pasai hari Sabtu ayah kena ride ke JB. Adik ajak ibu pi hari Sabtu tidoq di Melaka, biasa la adik Mia tu bab berjalan makan angin, dia la Master Mindnya. Tapi tak dapat la nak ikut semua kehendak dia, bengkrap la ibu mo kalau dok ikut plan dia ja.
Abang, ibu doakan abang dan semua pelajar yang buat projek ni dapat yang terbaik. InsyaAllah. Mudah-mudahan kalian semua diberkati Allah dan dipermudahkan segala urusan. Abang jangan lupa solah dan baca Al-quran ya... Ibu selalu telepon Chak, Chak selalu tanya kakak, abang & adik. Selalu Chak tanya bila abang nak balik kampung. Ibu ingat cuti nanti abang pi balik kampung na...sian kat Chak & Tok. Masa balik kampong awai bulan ari tu, tok dok tanya abang, berulang kali, pertanyaan yang sama dan ibu pun bagitau dia benda yang sama. Kakak tergelak, dia kata teringat kes "burung murai"...

1 comment:

LJ's Key said...

erm rindunye family!!! ahmad suhael, jgn lupe blk perlis, wakilkan kakakmu ini. haha :D Love allll muahhhhhx